Αυτόματο κλείδωμα πόρτας εισόδου

Θέλετε να ασφαλίσετε την πόρτα εισόδου πολυκατοικίας ?

Με την αύξηση εγκληματικότητας συνεχώς αυξημένες διαρρήξεις η κλειδωμένη πόρτα εισόδου πολυκατοικίας έχει γίνει πλέον ανάγκη σε 24η βάση. Σας έχουμε την λύση !

1. Τοποθέτηση ηλεκτρομηχανικής κλειδαριάς με αυτόματο κλείδωμα σε ξύλινες , σιδερένιες , αλουμινίου πόρτες εισόδου πολυκατοικίας CDVI – OPERA – DORCAS

2. Εγκατάσταση ΗΛΕΚΤΡΟΠΥΡΟΥ ή ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΙΤΗ με πρόσβαση RFID για κάθε τύπου πόρτας .

Ηλεκτρική κλειδαριά – ηλεκτροπύρος Τι είναι

Ο ηλεκτροπύρος χρησιμοποιείται ως κλειδαριά η οποία λειτουργεί σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα όπως πληκτρολόγιο(εξωτερικά) και κουμπί (εσωτερικά) και είναι ο καινούργιος και βελτιωμένος τρόπος για να κρατήσετε το σπίτι σας ασφαλές. Η ηλεκτρική κλειδαριά (ηλεκτροπύρος) εισόδου πολυκατοικίας περιλαμβάνει μέρη που ονομάζονται «ενεργοποιητές», τα οποία συνδέουν τον πίρο ή τον κύλινδρο σε έναν μικρό μηχανισμό χωμένο μέσα στην ίδια την πόρτα ή το πλαίσιο. Ο μηχανισμός ελέγχεται από μία ηλεκτρική ώθηση, η οποία ενεργοποιείται με διάφορους τρόπους: από μία συσκευή ανάγνωσης ηλεκτρονικών καρτών, από ένα πληκτρολόγιο ή από έναν ασύρματο αισθητήρα τηλεχειριστηρίου. Το ηλεκτρονικό κλείδωμα της πόρτας έχει ρυθμιστεί ώστε να ξεκινά τον μηχανισμό μόνο όταν λάβει τη σωστή ηλεκτρονική εισαγωγή. Στο εσωτερικό της πόρτας τοποθετείται ένα κουμπί που ξεκλειδώνει και ανοίγει την πόρτα.
Με αυτό τον τρόπο έχετε πάντα τον έλεγχο της πρόσβασης στον χώρο σας. Η ηλεκτρική κλειδαριά είναι ιδανική για όλων των ειδών τις πόρτες όπως χωνευτή ηλεκτρική κλειδαριά ξύλινων πορτών, κουτιαστή ηλεκτρική κλειδαριά για πόρτες αλουμινίου, ξύλινες και πόρτες ασφαλείας και φορετή ηλεκτρική κλειδαριά για γυάλινες πόρτες.

Πλεονεκτήματα
Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείται κλειδιά για να εισέρχεστε ή να εξέρχεστε στο σπίτι σας
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν χαθούν ή φθαρούν τα κλειδιά του σπιτιού σας
Οι ηλεκτρικές κλειδαριές παρέχουν την καλύτερη προστασία και ασφάλεια του σπιτιού σας, αφού η πόρτα παραμένει κλειδωμένη συνέχεια.
Εύκολη είσοδος στο σπίτι σας με την χρήση ενός κωδικού.
Εύκολη αλλαγή του κωδικού σε περίπτωση που χρειαστεί.
Εύκολο άνοιγμα της πόρτας με την χρήση κουμπιού που τοποθετείται στο εσωτερικό της πόρτας, κατάλληλο για περίπτωση ανάγκης όπως σεισμού ή πυρκαγιάς.
Σε εμάς θα βρείτε ηλεκτρική κλειδαριά σε προσιτές τιμές και άριστη τοποθέτηση.

3. Ηλεκτρομηχανική κλειδαριά πού κλειδώνει αυτόματα όλα τα έμβολα της πόρτας απο πασίγνωστο ιταλικό οίκο FIAM XR1 ή Cisa myEVO ( μονο για πόρτες ασφαλείας )

Η ηλεκτρομηχανική κλειδαριά X1R για θωρακισμένες πόρτες είναι ένα από τα προϊόντα της σειράς προϊόντων ISEO Zero1.
Η εγκατάστασή της ενδείκνυται για πόρτα εισόδου πολυκατοικίας (ξεκλειδώνει από το θυροτηλέφωνο κάθε διαμερίσματος). Λειτουργεί με τρεις τρόπους:
μηχανικά με το κλειδί. ηλεκτρικά από το θυροτηλέφωνο. από το πληκτρολόγιο που τοποθετείται εξωτερικά της πόρτας.

Πλεονεκτήματα:
Κλειδώνει αυτόματα με το κλείσιμο της πόρτας. Προσφέρει ασφάλεια 24 ώρες το 24ωρο.
Ξεκλειδώνει είτε με την χρήση του θυροτηλεφώνου είτε εσωτερικά με το μπουτόν ή με το κλειδί.
Η ηλεκτρική κλειδαριά X1R δεν μένει ποτέ ξεκλείδωτη, αφού ακόμη και σε περίπτωση που ξεκλειδώσετε και για οποιοδήποτε λόγο δεν ανοίξετε την πόρτα, η κλειδαριά ξανακλειδώνει αυτόματα σε 15” δευτερόλεπτα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Κατάλληλη για αντικατάσταση κλειδαριάς Atra, Mottura, Potent, Securemme (κλειδαριές που η γλώσσα βρίσκεται κάτω από τους πίρους).
Κλειδώνει αυτόματα με το κλείσιμο της πόρτας και ξεκλειδώνει από το θυροτηλέφωνο, από το πληκτρολόγιο ή χρησιμοποιώντας το κλειδί.
Συνδυάζεται με κύλινδρο και defender ασφαλείας.
Γραναζωτή, που σημαίνει αθόρυβη & ομαλή λειτουργία.
Επινικελωμένοι πίροι πάχους 18mm.
Διαθέτει 3 ή 4 πίρους και η γλώσσα από κάτω τους.
Διαθέσιμα κέντρα: 63mm και 73mm.
Γίνεται εύκολα αριστερή ή δεξιά, γυρvώντας την γλώσσα της κλειδαριάς.
Μπορεί να εγκατασταθεί ως εξής:1. Με αλκαλικές μπαταρίες.2. Με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.3. Με άμεση παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.
Ποικιλία στον τρόπο λειτουργίας. Μπορείτε να επιλέξετε να την λειτουργείτε ως εξής:1. Με πληκτρολόγιο (εξωτερικά): Πληκτρολογείτε τον προσωπικό σας κωδικό και η πόρτα ξεκλειδώνει. Ορίζετε ή καταργείτε κωδικούς όποτε χρειάζεται.2. Με τηλεκοντρόλ: Το κοντρόλ διαθέτει 3 κουμπιά. Το ένα χρησιμοποιείται για το ξεκλείδωμα της κλειδαριάς και τα άλλα δυο μπορούν να προγραμματιστούν για να ανοίγουν αντίστοιχα άλλες πόρτες όπως πχ. γκαραζόπορτες. Το τηλεκοντρόλ μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν η εγκατάσταση της κλειδαριάς έχει γίνει με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ή με άμεση παροχή ρεύματος (όχι με αλκαλικές).3. Με το xKey (συνδυάζεται με τον δέκτη): Απλά πλησιάζοντας το xKey στον δέκτη (που βρίσκεται εξωτερικά) η κλειδαριά ξεκλειδώνει.4. Με το κλειδί.
Στην συσκευασία περιλαμβάνονται αισθητήρας πόρτας και καλώδιο σύνδεσης με το θυροτηλέφωνο.
Ρεύμα λειτουργίας: 9V DC.
Κατανάλωση ενέργειας: 0,2 A.
Αν επιλέξετε να λειτουργεί με μπαταρίες (αλκαλικές ή επαναφορτιζόμενες), χρειάζεστε μπαταρίες τύπου D 1,5V.
Χρόνος κλειδώματος όταν η πόρτα είναι κλειστή : 1,5 sec.
Θερμοκρασία λειτουργίας: 0 – 80 C (βαθμοί κελσίου).
Για την τοποθέτηση τη κλειδαριάς θα χρειαστείτε ακόμη ένα χρονικό ρελέ προστασίας της κλειδαριάς, την μεταλλική πλάκα (αντίκρυσμα) και ένα κανάλι καλωδίου που προστατεύει το καλώδιο που συνδέει την κλειδαριά με το θυροτηλέφωνο. (Δεν περιλαμβάνονται στην συσκευασία. Θα πρέπει να τα παραγγείλετε ξεχωριστά.).

4. Ηλεκτρική κουτιαστη κλειδαριά βάρους τύπου για σιδερένιες και ξύλινες πόρτες Cisa Elettrika.

Κουτιαστή (εξωτερική) ηλεκτρική κλειδαριά από την εταιρεία CISA, με κωδικό Elettrika 1A731.
Κατάλληλη για σιδερένιες ή ξύλινες πόρτες. Χρησιμοποιείται και σε εξωτερικούς χώρους.
Αυτόματο κλείδωμα με το κλείσιμο της πόρτας.
Πατενταρισμένο σύστημα κλειδώματος. Πιστοποιημένη σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα EN14846, βαθμός ασφάλειας 6.
Εξαιρετικά ανθεκτικό σε προσπάθεια παραβίασης. Αντοχή στους κραδασμούς έως 2.000Kg.
Διαθέτει περίβλημα που προστατεύει τον μηχανισμό της κλειδαριάς.
Ανοίγει από την εξωτερική πλευρά με το κλειδί και από την εσωτερική πλευρά με το κουμπί. Σε περίπτωση που τοποθετείται σε καγκελόπορτα, υπάρχει η δυνατότητα να απενεργοποιηθεί η λειτουργία του κουμπιού.
Η κλειδαριά ρυθμίζεται σε κέντρα 50, 60, 70 & 80mm.
Μπορεί να συνδεθεί με τα θυροτηλέφωνα σε μια πολυκατοικία ή να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με συστήματα access control (πληκτρολόγια, καρταναγνώστες κλπ).
Λειτουργεί στα 12V AC, 3A.
Διαθέσιμη σε δεξιά ή αριστερή. Επιλέξτε ανάλογα με την φορά της πόρτας.
Στην συσκευασία περιλαμβάνονται 3 κλειδιά.