Κλειδιά immobilizer

Χάθηκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας;

Ή χάλασε το κλειδί του αυτοκινήτου;

Θέλετε να βγάλετε δεύτερο κλειδί αυτοκινήτου;

Θέλετε να βγάλετε αντικλείδι με immobilizer;
Ψάχνετε για σπαστό κλειδί αυτοκινήτου; Θέλετε να σάς κατασκευάσουμε κλειδιά αυτοκινήτου με τηλεχειρισμό;

Για όλα τα παραπάνω έχουμε την λύση.
Προγραμματίζουμε κλειδιά immobilizer με σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα.
Διαθέτουμε κελύφη και τηλεχειριστήρια κλειδιών για πολλές μάρκες αυτοκινήτων.

Κλειδιά immobilizer
Κλειδιά immobilizer τιμές
Κλειδαράς κλειδιά immobilizer
Κλειδαράς immobilizer
Κελύφη κλειδιών immobilizer
αντικλείδι με immobilizer
κλειδιά αυτοκινήτου με τηλεχειρισμό

Όλα τα κλειδια αυτοκινήτων πλέον έχουν immobilizer.

Γιατί είναι τόσο σημαντικό;

Που χρησιμεύει;

Τι ακριβώς είναι τα κλειδιά αυτοκινήτου immobilizer;
Η λέξη immobilizer προέρχεται από τη γαλλική λέξη immobile που σημαίνει ακινητοποιώ, οπότε στα ελληνικά μεταφράζεται σαν ακινητοποιητής αυτοκινήτου. Ουσιαστικά το immobilizer εμποδίζει την εκκίνηση του αυτοκινήτου από οποιοδήποτε άλλο κλειδί.
Πότε έγινε απαραίτητο να έχουν τα κλειδιά αυτοκινήτων immobilizer ;
Το 1998 θεσπίστηκε νόμος που επέβαλε όλα τα κλειδιά των αυτοκινήτων να βγαίνουν με σύστημα immobilizer ώστε να αποτρέπονται οι κλοπές. Όλη η τεχνολογία πίσω από αυτά τα κλειδιά είναι αρκετά πολύπλοκη και έχει δυσκολέψει πολύ τους επίδοξους ληστές.
Πως λειτουργούν τα κλειδιά αυτοκινήτου immobilizer;
Το immobilizer παρεμβαίνει στο ηλεκτρονικό σύστημα που διαθέτουν όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα (τα περισσότερα μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει από το 1999 και έπειτα) εμποδίζοντας έτσι την εκκίνηση του κινητήρα από μη εξουσιοδοτημένα κλειδιά.
Πώς ταξινομούνται τα κλειδιά immobilizer και πως αντιγράφονται ;
Με το πέρασμα των χρόνων έχει αναπτυχθεί η τεχνολογία γύρω από τα immobilizer οπότε έχουν εξελιχθεί. Σήμερα τα κλειδιά αυτά κατηγοριοποιούνται ως πρώτης γενιάς, δεύτερης γενιάς τρίτης γενιάς και τέταρτης γενιάς.

Πρώτης γενιάς
Το κλειδί αυτοκινήτου έχει μέσα ένα τσιπάκι με έναν αριθμό ΡΙΝ. Όταν το κλειδί μπει στην μίζα του αυτοκινήτου τότε στέλνει το ΡΙΝ στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου σας. Αν ο αριθμός ΡΙΝ είναι ο ίδιος με αυτόν του εγκεφάλου τότε το σύστημα ακινητοποίησης απενεργοποιείται και το όχημα μπορεί να ξεκινήσει. Όταν θα χρειαστεί ένα κλειδί με immobilizer πρώτης γενιάς να αντιγραφεί, η διαδικασία είναι σχετικά απλή. Ο κλειδαράς διαβάζει τον αριθμό ΡΙΝ που υπάρχει στο τσιπάκι και απλά τον αντιγράφει στο καινούργιο τσιπάκι. Η διαδικασία αυτή είναι γρήγορη και δεν χρειάζεται η παρουσία του αυτοκινήτου.

Δεύτερης γενιάς
Για μεγαλύτερη ασφάλεια, με το πέρασμα των χρόνων, οι κατασκευαστές των αυτοκινήτων πρόσθεσαν αλγορίθμους. Οπότε σε αντίθεση με το immobilizer πρώτης γενιάς, τα immobilizers της δεύτερης γενιάς χρειάζεται να κάνουν κάποιες απλές πράξεις οι οποίες διαφέρουν σε κάθε αυτοκίνητο. Το τελικό αποτέλεσμα των πράξεων (που μπορεί να είναι αφαιρέσεις, πολλαπλασιασμοί, προσθέσεις και διαιρέσεις) είναι το σωστό ΡΙΝ. Για να αντιγραφεί ένα immobilizer δεύτερης γενιάς ο τρόπος είναι ακριβώς ο ίδιος με αυτόν της πρώτης γενιάς. Ο κλειδαράς διαβάζει τη πράξη που υπάρχει πάνω στο τσιπάκι και την αντιγράφει εκ νέου στο καινούργιο τσιπάκι. Η διαφορά σε αυτή τη περίπτωση πέρα από τις πράξεις είναι ότι τα τσιπάκια δεύτερης γενιάς έχουν μεγαλύτερο κόστος από αυτά της πρώτης. Και σε αυτή τη περίπτωση δεν χρειάζεται η παρουσία του αυτοκινήτου για να βγει αντικλείδι.

Τρίτης γενιάς
Τα κλειδιά τρίτης γενιάς αποτελούν την πλειοψηφία των σημερινών κλειδιών αυτοκινήτων. Στη συγκεκριμένοι περίπτωση το ΡΙΝ αποτελείται από έναν κρυπτογραφημένο αλγόριθμο ο οποίος παραμένει άγνωστος. Ο αλγόριθμος αυτός μπορεί να περιλαμβάνει αριθμούς, γράμματα και σύμβολα και μετά από πράξεις το τελικό τετραψήφιο ΡΙΝ που προκύπτει αν συμβαδίζει με το ΡΙΝ που υπάρχει στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου απενεργοποιεί το σύστημα ακινητοποίησης. Έτσι δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα σε επίδοξους ληστές. Για να μπορέσει ο κλειδαράς να βγάλει αντίγραφο κλειδίου με immobilizer τρίτης γενιάς, χρειάζεται η παρουσία του αυτοκινήτου ώστε να μπορέσει να αποκωδικοποιήσει το ΡΙΝ. Χρησιμοποιεί ειδικά ασύρματα εργαλεία τα οποία δεν επεμβαίνουν καθόλου στο αυτοκίνητο. Η όλη διαδικασία είναι εντελώς ασφαλής.

Τέταρτης γενιάς
Το αντικλεπτικό σύστημα 4ης γενιάς (immobilizer) χρησιμοποιείται από τη σειρά μοντέλων Škoda Octavia II και, χάρη στα νέα του χαρακτηριστικά, βελτιώνει σημαντικά την αντικλεπτική προστασία σε σύγκριση ακόμη και με υψηλής ποιότητας ακινητοποιητές 3ης γενιάς. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ίδιο το σύστημα παρέχει ηλεκτρονική προστασία για τη μονάδα ελέγχου κινητήρα, επομένως είναι σημαντικό να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη μηχανική προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στη μονάδα ελέγχου κινητήρα. Αυτό θα παρέχει πραγματικά ολοκληρωμένη προστασία του οχήματος.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στα κλειδιά αυτοκινήτων με immobilizer και κλειδιά με τηλεχειρισμό.
Αντιγράφουμε κλειδιά αυτοκινήτων με immobilizer και κλειδιά μοτοσικλετών με immobilizer επίσης κατασκευάζουμε κλειδια με τηλεχειρισμό και χωρίς των περισσότερων εταιρειών.
Διαθέτουμε σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα για να προγραμματίσουμε κλειδια με immobilizer.
Κατασκευάζουμε και προγραμματίζουμε εξ’ αρχής κλειδιά αυτοκινήτων σε περίπτωση ολικής απώλειας αυτών.
Επισκευάζουμε σπασμένα, χαλασμένα ή φθαρμένα κλειδιά αυτοκινήτων με immobilizer και τηλεχειρισμό.
Επισκευάζουμε κλειδιά αυτοκινήτων που δεν λειτουργεί το τηλεκοντρόλ.
Επανασυγχρονίζουμε τηλεκοντρόλ αυτοκινήτων.

Πόσο κοστίζει ένα κλειδί αυτοκινήτου immobilizer ;
Μία από της πιο συχνές ερωτήσεις που απαντάμε ή τουλάχιστον προσπαθούμε να απαντάμε μέσα στην καθημερινότητα. Θα έλεγα ότι είναι γενικά μία από της πιο συχνές ερωτήσεις που μας κάνετε.

Σίγουρα για να φτάσατε ως εδώ έχετε και εσείς την απορία πόσο θα κοστίσει να βγάλετε ένα αντίγραφο κλειδίου με immobilizer για το όχημα σας. Αν και δεν υπάρχει μία απάντηση για να καλύψη όλες τις μάρκες και τις χρονολογίες των αυτοκινήτων, εγώ θα προσπαθήσω να σας λύσω εν μέρει την απορία.
Σε κάθε περίπτωση ότι αναφέρω από τιμές παρακάτω θα είναι ενδεικτικές .
Για να σας δώσουμε ακριβής τιμή για το κλειδί αυτοκινήτου σας, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2109955444 ή 6973260909 πρέπει να γνωρίζετε την ακριβής χρονολογία του αυτοκινήτου, την μάρκα και το μοντέλο.

Έτσι θα μπορείτε να έχετε έγκυρες πληροφορίες για το αντίγραφο κλειδί που θέλετε να αποκτήσετε.
Όπως αναφέρω και παραπάνω η χρονολογία του αυτοκινήτου και η μάρκα καθορίζουν το κόστος.
Ενδικτηκά ένα αυτοκίνητο που είναι χρονολογίας από 1996 μέχρι και το 2010 ξεκινάει η τιμή για ένα αντίγραφο με immobilizer από 30€ έως 50€. Αυτές οι ενδεικτικές τιμές είναι για κλειδί με immobilizer χωρίς τηλεχειριστήριο.

Στην περίπτωση που θέλετε κλειδί με immobilizer και τηλεχειρισμό ενδεικτικά θα σας πω ότι ξεκινάνε από 65€ και άνω. Πολλές φορές σε κλειδιά τηλεχειρισμού για να έχετε ακριβείς τιμή είναι απαραίτητο να δούμε το κλειδί σας από κοντά.

Τώρα τα πιο καινούρια αυτοκίνητα από το 2010 και μετά για ένα αντίγραφο κλειδιού immobilizer από 35€ και μπορεί να φτάσει μέχρι και 60€, κλειδί με immobilizer (χωρίς τηλεχειρισμό). Στην περίπτωση που θέλετε κλειδί με τηλεχειρισμό το κόστος κυμαίνεται από 75€ και άνω.